Haziran 20, 2008

Ufuk Ablanin Elmali Tart`i


Gecen hafta sonu, gelen misafir icin Sevgili Ufuk ablanin, Elmali Tart`ini denemistim, Evde zamani gecmek üzere olan elmalar icin, kurtarici bir tarif oldu, ayni zamanda Türk misafirlerin damak tadina tamamen uygun. Hazirlanisi ; hem kolay hemde pratik, bir hafta sonra bu kez buzlugumdaki Yabanmersinlerini (Heidelbeer) degerlendirmek icin, ikinci kez yaptim, rengi benim cok hosuma gitti ;)
Hazirlanisi icin ufuk ablanin sayfasina bakabilirsiniz.



bu mink ikramlik tatli ise ,bir kac dakikada hazirlaniliyor, fikir olur diye vermek istedim. Firinda pisirdigimiz Milföylerin üzerine dilediginiz kremayi sürebilir ve meyvelerle süsleyebilirsiniz.Bizim evde tatli krizine girildiginde hemen yapilan tatlilar arasindadir :) Pisen milföyler hemen kullanmak istemediginizde hava almayan saklama kaplarinda bir hafta kadar saklayabilirsiniz.
Anasayfa